Over Ons2018-08-21T15:36:22+00:00

OVER ONS

Uw specialist op het gebied van veiligheid!

eiligheidscentrum Limburg beschikt over het grootste indoor trainingscomplex van Limburg (2100m2).  Bij Veiligheidscentrum Limburg kunt u ook terecht voor het huren van ruimtes t.b.v. trainingen, workshops, vergaderingen, lezingen etc..Verschillende bedrijven, uiteenlopend van grote marktleiders en het MKB, zijn u reeds voor gegaan en waren zeer tevreden..Al deze bedrijven waren enthousiast over de mogelijkheden die de accommodaties bieden en de aanwezige faciliteiten.

Wij beschikken over 2 kantines met ruime catering mogelijkheid. Onze locatie is 7 dagen per week beschikbaar zowel overdag als in de avonduren. Door onze centrale ligging aan de A2 is onze locatie de ideale locatie om een ruimte te huren. Wij hebben een parkeergelegenheid voor meer dan 100 auto’s. Onze lokalen en conferentiezalen worden verhuurd inclusief koffie & thee faciliteiten, audiovisuele middelen, beamer, smartboard, computers etc. Prijzen vanaf € 95,- excl. BTW per dagdeel (all-in). Tegen een meerpijs kunt u ook gebruik maken van de blusmiddelen op de oefenbanen.

VEILIGHEIDSCENTRUM LIMBURG

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de Arbo- en Opleidingen tak van De Vries Brandbeveiliging uit Nuth is een nieuwe onafhankelijke zelfstandige organisatie Veiligheidscentrum Limburg ontstaan.

Wij beschikken over de grootste indoor trainingscomplexen van Limburg gezamenlijk 2100 m2 groot met twee indoor oefenbanen. Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen en twee trainingszalen van meer dan 200 m2 voor grotere groepen voor workshops en lezingen. Er is een parkeergelegenheid voor wel meer dan 100 auto’s. Veiligheidscentrum Limburg heeft twee kantines met luxe hoogwaardige catering. Het trainingscomplex is zeven dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avonduren. Veiligheidscentrum Limburg: Ervaring leert..!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg wederom opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, beveiliging, opleidingen, uitzenden, verhuur & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door een juiste samenwerking kan Veiligheidscentrum Limburg u een totaalpakket aanbieden.

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!